Wedstrijden & Uitslagen

Wedstrijden bij SSV De Linge,
We organiseren ieder jaar weer een of meerdere wedstrijden. Zo houden we elk jaar een open wedstrijd en soms ook een AK of DK, Informatie hierover kunt u hieronder vinden:

Volgende wedstrijd

Districts kampioenschappen D2: Afgelast!
14-18-19-21 maart 2020 

Gezien de ontwikkelingen/maatregelen met betrekking tot het COVID-19(Corna virus) zoals vandaag gepresenteerd in Nederland en België, zijn wij helaas genoodzaakt om de Districts kampioenschappen D2 af te lassen.


Hieronder meer informatie van NOC*NSF:

NOC*NSF adviseert haar leden om alle clubbijeenkomsten – waaronder sportwedstrijden – tot en met 31 maart af te gelasten.

Op donderdagmiddag 12 maart heeft de Nederlandse regering nieuwe maatregelen genomen ter bestrijding van de verspreiding van het coronavirus. In het kort komen die er op neer dat wat begin van de week het advies was voor Noord-Brabant, nu voor heel Nederland geldt en tot en met 31 maart.

Vandaar dat NOC*NSF opnieuw, en nu voor heel Nederland met klem adviseren alle sportevenementen waaronder de competitie-, oefen en trainingswedstrijden af te gelasten. In ieder geval tot en met 31 maart.

Het kabinet heeft voor heel Nederland ook opgeroepen sociale contacten in het algemeen sterk te verminderen. Deze oproep wordt door NOC*NSF ondersteund door de Nederlandse sport op te roepen om alle andere clubbijeenkomsten zoals trainingen, overleggen, vergaderingen en vieringen ook af te gelasten.

Uitslagen

Hier kunt u de wedstrijduitslagen vinden van onze afgelopen wedstrijden.

De uitslagen worden na afloop van de wedstrijd online gezet.